Prijzen

PRIJZEN

Om jou goed van dienst te kunnen zijn op het niveau dat jij wenst bieden wij verschillende pakketten aan.

Deze pakketten verschillen in prijs en in grootte afhankelijk van het aantal producten en/of diensten. Het basic pakket is al beschikbaar vanaf 49,- euro per maand.

Het Custom pakket omvat alle uitgebreide features en mogelijkheden en de prijs daarvan is afhankelijk van de diensten en services die nodig zijn.

Eenmalig rapportage

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot een eenmalige rapportage. Dit is een opmaat gemaakt overzicht welke 1x voor jou wordt opgemaakt. Stuur een bericht naar verkoop@stellainsights.nl of maak gebruik van het contact-formulier.

Vrijblijvende demo

Mocht je alle functionaliteiten en mogelijkheden van onze service en dashboard willen zien? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende gratis demo.

BASIC

Bij het basic-pakket krijg je alle standaard functionaliteiten van het dashboard en daarbij een aantal uur support per maand.

- 10 producten
- 5 kanalen
- 0.5 uur support per maand
- Keuze uit standaard aantal widgets

49,- euro per maand

* excl. BTW & eenmalige setup kosten van 250,- euro

PREMIUM

Bij het Premium-pakket krijg je dezelfde functionaliteiten als in het bacis-pakket, alleen met meer items en meer support-uren.

- 30 producten
- 10 kanalen
- 1 uur support per maand
- Op maat gemaakte widget

89,- euro per maand

* excl. BTW & eenmalige setup kosten van 450,- euro

CUSTOM

Wil je een op maat gemaakte aanbieding waarbij je kunt aangeven welke functies en services je wilt? Neem dan gerust contact met ons op en na een vrijblijvende demo en intake-gesprek maken wij een aanbod aangepast aan jouw wensen.

Stuur ons een bericht

Laten we praten

NODIG ONS UIT OM TE
PRATEN OVER JOUW WENSEN

Vraag een kosteloos gesprek aan en ontdek de mogelijkheden